Насловна  |  Бележница  |  Новинарске анегдоте  |  Шта зна жена о брифингу!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Новинарске анегдоте

22. 04. 2016.

Шта зна жена о брифингу!

Група Танјугових новинара заглавила на врата редакције у настојању да се што пре измести из видокруга увек захтевних уредника на “резервни положај” - у оближњу кафану “Пролеће”!

 

У настојању да затре траг своје бежаније и прави узрок унапред планираног закашњења на породични ручак, Жорж Црмарић се конспиративно обраћа редакцијској секретарици Бранки Деврњи:

“Бранка, ако се јави моја Снежана да пита где сам, молим Вас реците јој да сам на брифингу! Она нема појма шта је то, а срамота је да пита!”

Анегдоту забележила Весна Арсенић


У рубрици Новинарске анегдоте УНС објављује духовите новинарске приче о колегама, о јавним личностима, смешним, инспиративним, чудним ситуацијама у којима су се налазили. Новинарске досетке. Испричајте нам причу о новинарима којих више нема, а упамћени су по пошалицама. Поделите са нама Ваше вицкасте успомене. Новинарске анегдоте уређује колегиница Весна Арсенић. Своје анегдоте, које ћемо објављивати средом и петком, можете слати на vesna.arsenic@uns.org.rs

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси