Насловна  |  Бележница  |  Библиотека  |  Сајтови чланова  |  Чланица УНС-а Мирјана Чворић Губелић покренула сајт Zorainfo.rs
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Сајтови чланова

17. 05. 2016.

Извор: УНС

Чланица УНС-а Мирјана Чворић Губелић покренула сајт Zorainfo.rs

Чланица Управе Удружења новинара Србије (УНС), новинарка Телевизије Шабац и дописница ТВ Б92 из тог града Мирјана Чворић Губелић покренула је крајем марта портал Zorainfo.rs.

Зораинфо биће, пре свега, локални интернет медиј. Како стоји на сајту, “име портала садржи будућу мисију: извештаваће званично, објективно и реално о актуелним догађајима и животно важним темама”.

“Акценат ће бити на вестима из Шапца, општина у округу, али и темама из целе земље. Редакцију портала Зораинфо, осим мене, чине и четворо младих, образованих људи спремних да, осим извештавања, укажу на недостатке у друштву, пропусте институција и недоследност одговорних”, навела је главна и одговорна уредница Мирјана Чворић Губелић.

Она је истакла да о идеји да сама оснује сајт размишља већ годину дана.

„Решила сам да будем самостална, да се бавим независним и објективним новинарством и због тога сама финансирам рад сајта и редакције. Бирамо теме које су заиста важне за грађане у Шапцу и о њима се трудимо да извештавамо објективно, без политизације, политичког маркетинга, да не дозволимо да било ко утиче на теме о којима извештавамо“, рекла је Чворић Губелић и додала да је у прва два месеца сајт имао одличну посету.

„У првом месецу имали смо 150.000 отворених страница, а само у изборној ноћи 28.207. Грађани нас препознају као место где ће моћи да прочитају важне и истините информације и то нам је највећа награда“, рекла је Чворић Губелић.

Коментари (1)

Остави коментар
сре

18.05.

2016.

anonymous [нерегистровани] у 19:15

Doder, Niš

Koleginice,želim pun uspeh i veliki ugled tvom novoosnovanom sajtu. Znajući da si oštro i objektivno novinarsko pero, u to ne sumnjam.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси